Opleggers met kraan

U heeft bouwmaterialen of hout producten te vervoeren. Met onze kraantrailer kunnen wij de producten laden en lossen. Ook het transport van rondhout behoort tot onze mogelijkheden. Wij hebben diverse hulpmiddelen bij onze kraan, zoals houtklem, stenenklem, palletvork, hijsbanden en hijskettingen.

Wat is een oplegger eigenlijk?
Een oplegger is eigenlijk een aanhanger voor de vrachtwagen. De vrachtwagen oplegger wordt getrokken door een truck. Voor de afmetingen van een vrachtwagen oplegger gelden bepaalde regels die de overheid heeft voorgeschreven en waar op gecontroleerd wordt. Dekker Transport voldoet aan alle regels en kan tot 50 ton gewicht vervoeren met haar vrachtwagen combinaties. Kortom, u zoekt transport, dan bent u bij Dekker Transport aan het juiste adres.

Bouwmaterialen laten vervoeren?
Wij zetten daarbij diverse open en gesloten trailers in met kooiaap. Met deze kooiaap kunnen wij op bijna alle gewenste plekken laden of lossen. Wij zetten in op hoog serviceniveau en streven naar een langdurige relatie met u als klant. Ons moderne wagenpark is voorzien van vrachtwagens met verrijdbare kraan, speciaal geschikt voor het vervoer van bouwmaterialen. De kranen op de vrachtwagens kunnen op vrijwel elke locatie laden en lossen. Door de meesturende assen kunnen onze vrachtwagens ook op moeilijk bereikbare plaatsen hun producten afleveren, zoals in de stad, bouwlocaties en afgelegen erven.

Of het nu gaat om kalkzandsteen, dakpannen, plafondpanelen, staalconstructies, gevelstenen, straatstenen of betonproducten. Dekker Transport heeft voor elk vervoersproduct een passende vrachtwagen ter beschikking.

Uw lading is onze uitdaging!

Van exceptioneel transport, camper en caravan tot bouwmaterialen transport. Dekker Transport bedenkt en regelt de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij verzorgen lengte, hoogte en breedte transporten door geheel Europa

Waarom Dekker Transport?

Tijdige levering

Betrouwbaarheid

Kwaliteitsbewust

Veelzijdig