Begeleidingen en Ontheffing(en)

Dekker Transport faciliteert volledig op het gebied van transport. Zo regelen wij transportbegeleiding bij exceptioneel transport. Wij regelen daarbij de benodigde ontheffingen voor het transport, zodat vrachten op een veilige en verantwoorde wijze van A naar B worden vervoerd. Voorafgaand aan elk transport worden veiligheidsmaatregelen genomen en indien nodig zullen wij de route van tevoren bekijken en eventueel knelpunten in kaart brengen en waar nodig obstakels verwijderen of rijplaten leggen. Het vervoer wordt zorgvuldig in kaart gebracht en de benodigde ontheffingen worden geregeld. Uitgangspunt is dat Dekker Transport de waardevolle vracht veilig bezorgt op de gewenste bestemmingslocatie.

Veiligheid voorop bij begeleiding van transport
Voor elke locatie in Europa zorgen wij voor een veilig vervoer van uw waardevolle vracht. Onze ervaren chauffeurs bewaken de veiligheid van uw producten en zorgen voor een vlotte doorstroming van het overige verkeer. De transportbegeleiding wordt uitgevoerd met speciaal ingerichte voertuigen. Vanzelfsprekend regelt Dekker Transport dat uw vracht perfect en ongeschonden wordt vervoerd.

Uw lading is onze uitdaging!

Van exceptioneel transport, camper en caravan tot bouwmaterialen transport. Dekker Transport bedenkt en regelt de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij verzorgen lengte, hoogte en breedte transporten door geheel Europa

Waarom Dekker Transport?

Tijdige levering

Betrouwbaarheid

Kwaliteitsbewust

Veelzijdig