Bouwmaterialen Transport

Dekker Transport regelt al het vervoer van bouwmaterialen, tuinhout en dergelijke. Dekker Transport vervoert bouwmaterialen, ongeacht de grootte of zwaarte van de producten. Wij regelen vervoer van en naar uw gewenste locatie in zowel binnen- als buitenland. Wij zetten ervaren chauffeurs in, goed uitgeruste vrachtwagens, zodat we bouwmaterialen op tijd en veilig op de bestemming krijgen.

Bouwmaterialen laten vervoeren?
Wij zetten daarbij diverse open en gesloten trailers in met kooiaap. Met deze kooiaap kunnen wij op bijna alle gewenste plekken laden of lossen. Wij zetten in op hoog serviceniveau en streven naar een langdurige relatie met u als klant. Ons moderne wagenpark is voorzien van vrachtwagens met verrijdbare kraan, speciaal geschikt voor het vervoer van bouwmaterialen. De kranen op de vrachtwagens kunnen op vrijwel elke locatie laden en lossen. Door de meesturende assen kunnen onze vrachtwagens ook op moeilijk bereikbare plaatsen hun producten afleveren, zoals in de stad, bouwlocaties en afgelegen erven.

Of het nu gaat om kalkzandsteen, dakpannen, plafondpanelen, staalconstructies, gevelstenen, straatstenen of betonproducten. Dekker Transport heeft voor elk vervoersproduct een passende vrachtwagen ter beschikking.

Uw lading is onze uitdaging!

Van exceptioneel transport, camper en caravan tot bouwmaterialen transport. Dekker Transport bedenkt en regelt de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij verzorgen lengte, hoogte en breedte transporten door geheel Europa

Waarom Dekker Transport?

Tijdige levering

Betrouwbaarheid

Kwaliteitsbewust

Veelzijdig