Caravan / Camper Transport

U wilt uw caravan, camper, boot of auto transporteren naar uw favoriete vakantiebestemming? Dekker Transport kan u volledig faciliteren bij het wegbrengen of ophalen van uw caravan of stacaravan. Wij zorgen dat uw caravan op de camping wordt gebracht op de door u gewenste dag. U dient alleen even de caravan klaar te zetten op een voor onze vrachtwagen bereikbare plaats. Als u zorgt dat u de steunpoten op heeft gedraaid met de dissel in de rijrichting en u bezorgt ons de sleutel van de dissel, dan regelen wij de rest. De vrachtwagens zijn uitgerust met lange oprijbanen, lier en alle benodigde toebehoren voor het onbeschadigd transporteren van uw caravan, camper, boot of boottrailer.

Waarom uw caravan, camper of boot laten vervoeren?
Het is niet alleen al langere tijd een trend dat meer mensen hun caravan liever laten transporteren dan dat men zelf duizenden kilometers moeten rijden. Veiligheid, gemak en geen stress tijdens het reizen zijn redenen dat mensen het transport van hun caravan, boot, camper, auto of boottrailer liever uitbesteden. Vooral het steeds groter worden van de caravans en boten zorgt ervoor dat eigen vervoer steeds lastiger is geworden. Kortom, het vervoer uitbesteden en zelf gaan vliegen of met een andere kleinere auto te reizen heeft dan voor velen de voorkeur.

Dekker Transport verzorgt altijd op zorgvuldige wijze het transport van caravans, campers, boten, boortrailers naar en van uw favoriete vakantiebestemming. Wij rijden richting alle Europese landen waaronder transport naar Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatië, Duitsland en Denemarken.

Uw lading is onze uitdaging!

Van exceptioneel transport, camper en caravan tot bouwmaterialen transport. Dekker Transport bedenkt en regelt de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij verzorgen lengte, hoogte en breedte transporten door geheel Europa

Waarom Dekker Transport?

Tijdige levering

Betrouwbaarheid

Kwaliteitsbewust

Veelzijdig